0113-750711 info@scooterhurenbrabant.nl

Nassen & Gassen: toeren door de Brabantse Wal

De Brabantse Wal is de steile rand die de overgang markeert van de Zeeuwse kleipolders naar het Brabantse zand. Het is één van de drie Landschappen van Allure in Noord-Brabant. Ontdek hoe hier natuurschoon, monumenten en culturele evenementen met elkaar verweven zijn. Hoe kan dat beter dan met een scootertocht?! Kortom, ga eens nassen & gassen door de Brabantse Wal.

Een tocht op een scooter is super leuk en mega ontspannen. Met z’n tweeën, met vrienden of collega’s. Hoe jouw gezelschap er ook uit ziet, het wordt gegarandeerd gezellig. Wil je een scootertocht maken door de Brabantse Wal? Weet dan dat je de scooters heel dichtbij kunt huren. Scooter Huren Brabant heeft twee locaties waar je terecht kunt. In Ossendrecht kun je bij Brasserie Abdijbos scooters huren voor een scooter rit over de Brabantse Wal. Start je liever vanuit Huijbergen? Haal dan je scooters op bij camping Costa Kabrita. Huijbergen ligt in een bosrijke omgeving en biedt je alle ruimte voor een fraaie scootertocht!

Scooter door de natuur

Het glooiende terrein van de Brabantse Wal klimt bij Woensdrecht tot wel 20 meter boven zeeniveau. Gelukkig zit je op de scooter! Eenmaal boven heb je een spectaculaire vergezicht. Na deze beklimming gaat het landschap onverwachts over in de uitgestrekte polders rond Steenbergen, de wateren van de Zeeuwse delta en de bossen van de Wouwse Plantage. Start je scooter en voel de wind door je haren!

Nassen & Gassen Abdijbos

Op de scooter naar Bergen op Zoom

Middenin het gebied vind je Bergen op Zoom; met haar prachtige historische binnenstad een ideale tussenstop tijdens je scootertocht. Kenmerkend voor deze stad zijn de gezellige terrassen, bijzondere winkels, smalle steegjes en zelfs het middeleeuwse stadspaleis Markiezenhof. Of je nu start in Huijbergen of op stapt in Ossendrecht; een scootertocht naar Bergen op Zoom is pure pret en ontspanning. Leuke stops in Bergen op Zoom zijn onder andere ’t Zusje en ’t Geheim van Bergen. Heb je de binnenstad bekeken en zoek je even iets ander? Zet dan koers naar het water en parkeer je scooter aan de Boulevard bij Bergse Plaat. Daae vind je onder andere Saus en Het Strandhuys. Wat een bijzondere locatie is dit. Het is het hele jaar door een fijne plek om te recreëren en dus altijd prima stop tijdens je scootertocht.

Nassen & gassen betekent gezelligheid

Nassen & gassen betekent een tocht boordevol gezelligheid. Je combineert je rit door een verscheidenheid in landschappen met stops bij even zoveel verrassende restaurants. Maak vooraf een planning voor je scootertocht zodat je voor de koffie, de lunch, de borrel en eventueel een diner precies bij de juiste adressen aan komt. Onze tips? Natuurlijk kun je bij aankomst of vertrek neerstrijken bij Brasserie Abdijbos in Ossendrecht. Andere aanraders in Ossendrecht zijn restaurant Jagersrust, in het gebied de Brabantse Wal en eetcafé ’t Puts Meuleke. De Heusche Bollaert in Putte ligt mooi aan een bosrand, dichtbij de Brabantse Wal en bij Non plus ultra in Woensdrecht maak je kennis met de Brabantse sfeer van weleer.

Nassen en Gassen Jagersrust

Nassen & gassen is in en om de Brabantse Wal niet minder dan een heuse belevenis. Andere tips? Het Raedthuys in Hoogerheide de authentieke huiselijke Nederlandse bistro en in Huijbergen eetcafé De Kroon en restaurant Fleurian. Huur je je scooter bij Scooter Huren Brabant? Dan krijg je altijd de leukste tips en beste routes mee. Met wie ga jij nassen & gassen op de scooter?

Heeft u vragen? Neem dan contact met ons op en/of vul het contactformulier in.

0113-750711 info@scooterhurenbrabant.nl Contactformulier
Klanten over
Scooter Huren Brabant
We hebben hier 13 scooters gehuurd om door Zeeland te touren, de scooters zijn in top conditie en de batterij gaat echt lang mee. We hebben 65km gereden met veel wind tegen bv op de zeelandbrug , de scooters doen het ook dank prima We kwamen terug met halve accu nog vol. Ook de dames in de groep vonden het allemaal heel leuk en makkelijk om te rijden. Afstanden in Zeeland zijn altijd best ver, dus een e-scooter is dan net effe handiger dan een e-bike als je ergens naar toe wilt. De service van Lennert en z'n team was top.
Leendert Vis
Leendert Vis
26/09/2022
Lekker toeren op een E-chopper of een fat-bike ff los van alles en uitwaaien. Ook heel verrassend met een E-tug op pad en genieten van de omgeving, helemaal top.
Richard Jornick
Richard Jornick
25/09/2022
We hebben een fantastisch leuk bedrijfsuitje gehad dankzij Lennert van Scooter Huren Zeeland! Hij dacht met ons mee, was flexibel en de communicatie verliep vlot en goed. Echt top!
Speedheat Nederland
Speedheat Nederland
16/09/2022
Prima service! Alles goed geregeld! Echte aanrader om een te bezoeken en eventueel scooter te huren voor prachtige rit door Zeeland!
Gert-Jan van Manen
Gert-Jan van Manen
24/08/2022
Was top!!
16/08/2022
Een middag op de scooters gereden met z'n zessen, na een goede uitleg hebben we genoten van een fijne rit op de degelijke scooters en het was ook heel gezellig, bedankt Lennert!
Tonny Overbeeke
Tonny Overbeeke
12/08/2022
Top verhuurder, goede info en uitstekend matriaal
Dirk Vanderhaeghe
Dirk Vanderhaeghe
12/08/2022
Met onze kinderen een scooter gehuurd. Bij aankomst bleek dat we online een verkeerde versie gekozen hadden maar geen enkel probleem! Ter plaatse opgelost en met onze kinderen van 5 en 8 jaar een super dag gehad. We kregen een prachtige route mee die je zelf nooit zou verzinnen met leuke eet en drink stops. Zeker een aanrader! Fam. Valk
Bas Valk
Bas Valk
11/08/2022

Wilt u ook een review achterlaten?

Copyright Scooter Huren Brabant | Sitemap | Realisatie: Steketee Online