0113-750711 info@scooterhurenbrabant.nl

Op de scooter langs heide, vennen en stuifduinen

Een scooter huren in Brabant: het is de ideale manier om deze provincie te ontdekken. Neem bijvoorbeeld de Brabantse Wal en natuurgebied Kalmthoutse Heide. Daar kun je letterlijk grenzeloos genieten. Met de scooter of op de e-chopper ontdek je deze prachtige natuurgebieden op de grens van Nederland en Vlaanderen. Sta af en toe even stil om de omgeving goed in je op te nemen. Zoveel natuurschoon; het bestaat! Huur eens een scooter en ontdek dat elk seizoen in Brabant de moeite waard is.

Een scooter huren is een perfecte manier om de omgeving te verkennen. Het is superleuk en gezellig! Je hebt de tijd aan jezelf. Op de scooter ervaar je het ultieme gevoel van vrijheid. Heerlijk om alleen, met z’n tweetjes of met een groep door Brabantse natuurgebieden te toeren. Fiets je liever of wil je een e-chopper huren? Dat kan natuurlijk ook! Waar wil je heen? Brabant heeft zoveel moois om te ontdekken!

Met de scooter over de Kalmthoutse Heide

Grenspark Kalmthoutse Heide is een natuurgebied om te ontdekken! Pak je scooter en rijd door dit unieke, gevarieerde landschap van natte en droge heide, stuifduinen, vennen en bossen. Hier kom je letterlijk op adem. Op de scooter, e-chopper of fiets heb je alle tijd en ruimte om de natuur goed in je op te nemen. Kijk eens goed om je heen: in alle rust leven hier zeldzame planten en dieren. In de droge heide groeit bijvoorbeeld struikhei met daaronder verschillende soorten mossen en korstmossen. Tussen de struiken leeft de levendbarende hagedis en typische heidevogels zijn de boompieper en roodborsttapuit. Op de vochtige heide ontdek je tal van plantensoorten zoals dophei, witte snavelbies en de kleine en ronde zonnedauw. Bijzonder! Weet je bijvoorbeeld dat de een vleesetende plant is?

Grenspark-Kalmthoutse-Heide-Brabant

Scooter op de grens van Brabant en Vlaanderen

Dat de natuur niet in begrenzingen denkt, maakt Grenspark Kalmthoutse Heide duidelijk. Het natuurgebied ligt aan weerszijden van de grens tussen Brabant en Vlaanderen. Dat maakt een scootertocht hier extra leuk; je passeert de grens misschien wel een paar keer! Plan je scootertocht zo, dat je alle tijd hebt om je scooter of e-chopper even te parkeren om ergens te picknicken, lunchen of zo maar even een drankje te doen.

Alle windstreken op

In Brabant kun je met je scooter letterlijk alle windstreken op! De Brabantse Wal is een opvallend landschap in West-Brabant, op de grens met Zeeland en Vlaanderen (België). De Brabantse Wal ligt in de gemeenten Woensdrecht, Bergen op Zoom, Steenbergen en een deel van Roosendaal. In Ossendrecht en Huijbergen kun je scooters, e-choppers of fietsen huren om deze unieke streek te ontdekken. Als je met je scooter door het landschap van de Brabantse Wal rijdt, valt je het uitzonderlijke van dit landschap direct op. Kijk maar goed, het is eigenlijk een grote bult en een geologisch wonder: een steilrand met een hoogteverschil van dik twintig meter. De Brabantse Wal vormt de plotselinge overgang van hooggelegen zandgrond naar laaggelegen polderklei.

Bovenop heb je een schitterend uitzicht tot ver in Zeeland. zeker even stoppen dus met je scooter of e-chopper om van dit uitzicht te genieten! Onderweg naar beneden zie je loopgraven uit de Tweede Wereldoorlog en onderaan rijd je zo een prachtige polder in. Of je nu met de scooter bent, kiest voor een e-chopper of fietst: je komt tot rust in dit uitgestrekte landschap.

 

Heeft u vragen? Neem dan contact met ons op en/of vul het contactformulier in.

0113-750711 info@scooterhurenbrabant.nl Contactformulier
Klanten over
Scooter Huren Brabant
We hebben hier 13 scooters gehuurd om door Zeeland te touren, de scooters zijn in top conditie en de batterij gaat echt lang mee. We hebben 65km gereden met veel wind tegen bv op de zeelandbrug , de scooters doen het ook dank prima We kwamen terug met halve accu nog vol. Ook de dames in de groep vonden het allemaal heel leuk en makkelijk om te rijden. Afstanden in Zeeland zijn altijd best ver, dus een e-scooter is dan net effe handiger dan een e-bike als je ergens naar toe wilt. De service van Lennert en z'n team was top.
Leendert Vis
Leendert Vis
26/09/2022
Lekker toeren op een E-chopper of een fat-bike ff los van alles en uitwaaien. Ook heel verrassend met een E-tug op pad en genieten van de omgeving, helemaal top.
Richard Jornick
Richard Jornick
25/09/2022
We hebben een fantastisch leuk bedrijfsuitje gehad dankzij Lennert van Scooter Huren Zeeland! Hij dacht met ons mee, was flexibel en de communicatie verliep vlot en goed. Echt top!
Speedheat Nederland
Speedheat Nederland
16/09/2022
Prima service! Alles goed geregeld! Echte aanrader om een te bezoeken en eventueel scooter te huren voor prachtige rit door Zeeland!
Gert-Jan van Manen
Gert-Jan van Manen
24/08/2022
Was top!!
16/08/2022
Een middag op de scooters gereden met z'n zessen, na een goede uitleg hebben we genoten van een fijne rit op de degelijke scooters en het was ook heel gezellig, bedankt Lennert!
Tonny Overbeeke
Tonny Overbeeke
12/08/2022
Top verhuurder, goede info en uitstekend matriaal
Dirk Vanderhaeghe
Dirk Vanderhaeghe
12/08/2022
Met onze kinderen een scooter gehuurd. Bij aankomst bleek dat we online een verkeerde versie gekozen hadden maar geen enkel probleem! Ter plaatse opgelost en met onze kinderen van 5 en 8 jaar een super dag gehad. We kregen een prachtige route mee die je zelf nooit zou verzinnen met leuke eet en drink stops. Zeker een aanrader! Fam. Valk
Bas Valk
Bas Valk
11/08/2022

Wilt u ook een review achterlaten?

Copyright Scooter Huren Brabant | Sitemap | Realisatie: Steketee Online