0113-750711 info@scooterhurenbrabant.nl

Met je e-chopper door de Brabantse Wal

Op de grens van Brabant en Zeeland ligt de Brabantse Wal. Dit is een uitgestrekt natuurgebied op de scheiding van de Brabantse zandgronden en het Zeeuwse zeekleigebied van de vroegere Schelde. Huur eens e-chopper om dit mooie gebied te ontdekken! Het gebied zal je verrassen met haar abrupte overgangen en mooie vergezichten. Van bossen naar polders, heide naar vennen en stuifduinen.

Op de e-chopper ervaar je het ultieme gevoel van vrijheid. Heerlijk om alleen, met z’n tweetjes of met een groep door de Brabantse Wal te toeren. Fiets je liever? Dat kan natuurlijk ook! Waar wil je heen? De monumentale stad Bergen op Zoom, wielergemeente Woensdrecht, het waterrijke Steenbergen of gewoon naar de stilte van de natuur? Met je e-chopper kun je gaan en staan waar je wilt!

Bijzonder hoogtepunt

Een bijzonder hoogtepunt van de Brabantse Wal is de steilrand. Deze unieke steilrand, met hooggelegen bos en laaggelegen polders, vormt een abrupt einde van de Brabantse zandgronden. Het hoogteverschil is maar liefst 22 meter! Deze rand zigzagt door het landschap vanaf de grens met België in Putte via Ossendrecht, Hoogerheide, Woensdrecht en Bergen op Zoom tot aan Steenbergen. Het is ontzettend leuk om deze route te volgen met je e-chopper. Zeker ook omdat je op verschillende plekken fraaie doorkijkjes ontdekt van waaruit je op het platte polderland kijkt aan de voet van de wal.

Toeren door de abdijbossen

Bovenop de wal liggen de Abdijbossen. Hier staan naald- en loofbomen, zoals Oostenrijkse dennen, berk en vlier. Verder ontdek je hier en daar een vennetje en heideveldje. Supermooi natuurlijk! Vergeet vooral niet om foto’s te maken als je onderweg bent met je scooter of e-chopper! Wel een beetje stil zijn natuurlijk, want in de abdijbossen broeden verschillende vogelsoorten, zoals de Vlaamse gaai, koolmees en pimpelmees en het roodborstje. Altijd leuk om die te spotten. Heb je zin om even iets te eten of drinken onderweg? Dan ben je welkom bij De Volksabdij & Brasserie Abdijbos. ’s Zomers kun je lekker buiten op het terras zitten. En ben je met kinderen op de e-chopper op stap? Dan kunnen zij zich even heerlijk uitleven in de speeltuin.

Abdijbossen Brabantse Wal Scooter Huren Brabant

Kies zelf je route

Met een e-chopper heb je de vrijheid om zelf je route bepalen. Heerlijk door de natuur tuffen is een prima optie. De Brabantse Wal is adembenemend mooi! Natuurlijk kun je ook heel gericht op stap gaan en zelf je bestemming kiezen. Er is zoveel te doen! Natuurpoort Lievensberg bijvoorbeeld is een ideaal startpunt voor een prachtige tocht. Het Natuurpodium is hét vertrekpunt voor het beleven en ontdekken van de Brabantse Wal. Superleuk is ook streekheemmuseum Den Aanwas in Ossendrecht. De collectie van dit museum bestaat uit een 19e eeuwse stijlkamer, een boerenkeuken en relieken van de bekende Ossendrechtse meisjes ‘prinses Paulientje’ en Zr. Marie Adolphine. En vergeet natuurlijk niet het Kasteelpark Ravenhof. Ee perfecte stop tijdens je tocht met de scooter of e-chopper. Dit is een uitgestrekt landgoed op zowel Nederlands als Belgisch grondgebied, waarvan de geschiedenis teruggaat tot de 14e eeuw. Kasteel Ravenhof vormt met theehuis Gloriëtte het imposante middelpunt van het landgoed.

E-choppers huren

De Brabantse Wal is enorm uitgestrekt. Er is zoveel te doen en te ontdekken. Lukt alles niet op één dag? Geen probleem! De e-choppers van Scooter Huren Brabant zijn een jaar rond te huur!

Heeft u vragen? Neem dan contact met ons op en/of vul het contactformulier in.

0113-750711 info@scooterhurenbrabant.nl Contactformulier
Klanten over
Scooter Huren Brabant
We hebben hier 13 scooters gehuurd om door Zeeland te touren, de scooters zijn in top conditie en de batterij gaat echt lang mee. We hebben 65km gereden met veel wind tegen bv op de zeelandbrug , de scooters doen het ook dank prima We kwamen terug met halve accu nog vol. Ook de dames in de groep vonden het allemaal heel leuk en makkelijk om te rijden. Afstanden in Zeeland zijn altijd best ver, dus een e-scooter is dan net effe handiger dan een e-bike als je ergens naar toe wilt. De service van Lennert en z'n team was top.
Leendert Vis
Leendert Vis
26/09/2022
Lekker toeren op een E-chopper of een fat-bike ff los van alles en uitwaaien. Ook heel verrassend met een E-tug op pad en genieten van de omgeving, helemaal top.
Richard Jornick
Richard Jornick
25/09/2022
We hebben een fantastisch leuk bedrijfsuitje gehad dankzij Lennert van Scooter Huren Zeeland! Hij dacht met ons mee, was flexibel en de communicatie verliep vlot en goed. Echt top!
Speedheat Nederland
Speedheat Nederland
16/09/2022
Vandaag een E-bike gehuurd via Toeristshop Yerseke. Voor mijn dochtertje en mijzelf. Wat een gigantisch leuke manier om te touren door eigen provincie. De E-bike reed heerlijk! En de service was helemaal leuk en gezellig!! 's Avonds meteen, via een Appje, een nieuwe E-bike gehuurd bij Toeristshop Yerseke. Voor een vriendin die komt logeren en de buurt wilt verkennen. Ook dit werd meteen opgepakt door de eigenaar. Helemaal, Alles; TOP Service én Super leuk om te doen!
Dana Capello
Dana Capello
24/08/2022
Prima service! Alles goed geregeld! Echte aanrader om een te bezoeken en eventueel scooter te huren voor prachtige rit door Zeeland!
Gert-Jan van Manen
Gert-Jan van Manen
24/08/2022
Was top!!
Marblis Quijada Sánchez
Marblis Quijada Sánchez
16/08/2022
Een middag op de scooters gereden met z'n zessen, na een goede uitleg hebben we genoten van een fijne rit op de degelijke scooters en het was ook heel gezellig, bedankt Lennert!
Tonny Overbeeke
Tonny Overbeeke
12/08/2022
Top verhuurder, goede info en uitstekend matriaal
Dirk Vanderhaeghe
Dirk Vanderhaeghe
12/08/2022
Met onze kinderen een scooter gehuurd. Bij aankomst bleek dat we online een verkeerde versie gekozen hadden maar geen enkel probleem! Ter plaatse opgelost en met onze kinderen van 5 en 8 jaar een super dag gehad. We kregen een prachtige route mee die je zelf nooit zou verzinnen met leuke eet en drink stops. Zeker een aanrader! Fam. Valk
Bas Valk
Bas Valk
11/08/2022

Wilt u ook een review achterlaten?

Copyright Scooter Huren Brabant | Sitemap | Realisatie: Steketee Online