0113-750711 info@scooterhurenbrabant.nl

Onze tips voor de leukste picknick plaatsen

Datum: 31-03-2023

Een e-choppertocht is superleuk om te maken. In Brabant kun je fantastische tochten maken, met z’n tweeën, het hele gezin, de familie of een uitgebreide vriendengroep. Rijden op een e-chopper geeft het ultieme gevoel van vrijheid. Zéker als je zo’n e-choppertocht in Brabant combineert met een gezellige picknick. Zoek een mooi plekje in het weiland of langs de waterkant en geniet van alle zelfgemaakte lekkernijen die je meeneemt. In Brabant kun je in alle windstreken een mooie picknickplaats vinden. Scooter Huren Brabant verzorgt daarvoor graag de voertuigen! Opstappen kan in Breda, Ossendrecht en Huijbergen.

Een mand vol lekkers, een kleed om op te zitten en lekker picknicken maar! Scooter Huren Brabant zet wat tips in Brabant voor je op een rijtje. Beleef een gezellig dagje-uit op één van onze e-choppers!

Sonsbeeckpark in Breda

In het Sonsbeeckpark in Breda vind je aan de noordkant van het park een mooie natuurlijke speelplek. Hier kunnen kinderen heerlijk spelen. Lekker om even de benen los te gooien na een tochtje met de scooter. Kinderen worden uitgedaagd hun fantasie te gebruiken en te leren van de natuur. Hier worden regelmatig leuke activiteiten georganiseerd en in het parkje vind je altijd wel een gezellige picknickplek. Eten op een kleedje: wedden dat je ook kinderen hiervan genieten?!

Natuurgebied Markdal

Het Markdal dankt zijn naam aan De Mark. Deze beek stroomt door de weilanden ten zuiden van Breda. Natuurmonumenten zorgt ervoor dat een deel van De Mark haar oorspronkelijke slingerende loop weer terugkrijgt. Dit uitgestrekte gebied is rijk aan fauna. In de winter kun je hier zelfs Canadese ganzen zien! Een mooi gebied dus om te wandelen, fietsen of om met de scooter te verkennen. Bij de picknickplaats kun je even uitrusten en van het uitzicht én al het meegebrachte lekkers genieten.

Brabantse Wal

De Brabantse Wal is een van de meest vogelrijke gebieden van Nederland. Ook aan andere dieren en planten is er geen gebrek. Alleen daarom al is de Brabantse Wal je bezoek waard! Pak de scooter en ga op stap! Het natuurgebied kent een rijke geschiedenis en er komen veel heerlijke streekproducten vandaan. Superleuk om onderweg tijdens je tocht wat lekkers te kopen. Daarmee geef je je picknick een lokaal tintje. De mogelijkheden zijn hier eindeloos, dus zoek snel een picknick plekje en geniet!

Abdijbossen

De Abdijbossen liggen op de hoge zandgronden van Noord-Brabant. Er zijn verschillende (wandel)routes door het bos met Oostenrijkse dennen, berk en vlier. Onderweg kom je de meest uiteenlopende vogelsoorten en andere dieren tegen. Uitrusten onder het genot van een hapje of drankje is op meerdere plekken mogelijk. Heerlijk ontspannen en genieten dus van de mooie natuur en de lekkernijen uit de picknickmand!

Visdonk Scooter Huren Brabant

Visdonk

Natuurpoort Visdonk is hét startpunt voor fiets-, wandel-, mountainbike- en scootertochten over Landgoed Visdonk. Dichtbij de stad Roosendaal en toch ver van de bewoonde wereld geniet je hier van rijke natuur, rust en uitdaging. Het landgoed bestaat uit bos en weiden met koeien en allerlei andere soorten dieren. Je kunt er heerlijk wandelen, maar ook mountainbiken en paardrijden is mogelijk. Het Rozenven vormt een prachtig rustpunt op het landgoed. Vanaf de steiger en het vlonderpad kun je dagdromen en uitkijken over het water. Rond het ven vind je opvallende planten en bloemen als het veenpluis en de zeldzame klokjesgentiaan.

Onvergetelijke scooter & picknick dag!

Wanneer de picknick op is, wordt het tijd om de spullen weer in te pakken en de picknickmand weer achterop de e-chopper te zetten. Terug naar je startpunt in Breda, Ossendrecht of Huijbergen. Dat markeert het einde van een ongetwijfeld onvergetelijke e-chopper & picknick dag!

Heeft u vragen? Neem dan contact met ons op en/of vul het contactformulier in.

0113-750711 info@scooterhurenbrabant.nl Contactformulier
Klanten over
Scooter Huren Brabant
We hebben hier 13 scooters gehuurd om door Zeeland te touren, de scooters zijn in top conditie en de batterij gaat echt lang mee. We hebben 65km gereden met veel wind tegen bv op de zeelandbrug , de scooters doen het ook dank prima We kwamen terug met halve accu nog vol. Ook de dames in de groep vonden het allemaal heel leuk en makkelijk om te rijden. Afstanden in Zeeland zijn altijd best ver, dus een e-scooter is dan net effe handiger dan een e-bike als je ergens naar toe wilt. De service van Lennert en z'n team was top.
Leendert Vis
Leendert Vis
26/09/2022
Lekker toeren op een E-chopper of een fat-bike ff los van alles en uitwaaien. Ook heel verrassend met een E-tug op pad en genieten van de omgeving, helemaal top.
Richard Jornick
Richard Jornick
25/09/2022
We hebben een fantastisch leuk bedrijfsuitje gehad dankzij Lennert van Scooter Huren Zeeland! Hij dacht met ons mee, was flexibel en de communicatie verliep vlot en goed. Echt top!
Speedheat Nederland
Speedheat Nederland
16/09/2022
Prima service! Alles goed geregeld! Echte aanrader om een te bezoeken en eventueel scooter te huren voor prachtige rit door Zeeland!
Gert-Jan van Manen
Gert-Jan van Manen
24/08/2022
Was top!!
16/08/2022
Een middag op de scooters gereden met z'n zessen, na een goede uitleg hebben we genoten van een fijne rit op de degelijke scooters en het was ook heel gezellig, bedankt Lennert!
Tonny Overbeeke
Tonny Overbeeke
12/08/2022
Top verhuurder, goede info en uitstekend matriaal
Dirk Vanderhaeghe
Dirk Vanderhaeghe
12/08/2022
Met onze kinderen een scooter gehuurd. Bij aankomst bleek dat we online een verkeerde versie gekozen hadden maar geen enkel probleem! Ter plaatse opgelost en met onze kinderen van 5 en 8 jaar een super dag gehad. We kregen een prachtige route mee die je zelf nooit zou verzinnen met leuke eet en drink stops. Zeker een aanrader! Fam. Valk
Bas Valk
Bas Valk
11/08/2022

Wilt u ook een review achterlaten?

Copyright Scooter Huren Brabant | Sitemap | Realisatie: Steketee Online